Samsung scoate căștile din pachetul Note20 Ultra din anumite regiuni

11.08.2020
Samsung scoate căștile din pachetul Note20 Ultra din anumite regiuni

Samsung pare să o ia înaintea celor de la Apple, excluzând căștile din pachetele modelelor Galaxy Note20 Ultra din anumite regiuni. În timp ce în Coreea de Sud compania include în pachetul noului său flagship o pereche de căști și chiar și o husă de silicon, în alte regiuni primești semnificativ mai puține accesorii. Cei din Statele Unite ale Americii sunt însă cei care primesc cele mai puține lucruri în pachetul noului Galaxy Note20 Ultra.

Galaxy Note20 Ultra în varianta SUA nu include căști

Samsung deja a publicat imagini cu conținutul pachetelor Note20 Ultra, iar utilizatorii au văzut câteva diferențe notabile, în funcție de regiune. Să le luăm pe rând. În Coreea de Sud, țara de origine a Samsung, companiaeste foarte darnică. Pachetul oficial include telefonul, stylus-ul S-Pen, un adaptor de priză de 25W, un cablu USB-C, căști AKG cu mufă USB-C și vârfuri de silicon pentru acestea, o agrafă pentru accesarea cartelei SIM, dar și o husă de silicon transparentă pentru o protecție de bază a telefonului.

În Statele Unite însă, pachetul este mult mai „sărac”. Diferența este evidentă imediat atunci când te uiți la fotografie. Este vorba despre un pachet care include doar telefonul Note 20 Ultra, stylus-ul S-Pen, adaptorul de priză, cablul USB-C și cheița pentru cartele SIM. Lipsesc desigur căștile și husa de silicon. Măcar acest model pare să vină cu un adaptor de priză, nu fără, așa cum plănuiește Apple să facă pentru iPhone 12.

În Europa vine cu o pereche de căști, dar fără husă

Pachetul din Europa este însă undeva la mijloc. Modelele Galaxy Note20 Ultra care sunt trimise la test în România vin în pachet cu căști AKG, dar fără husa de silicon, care este oferită în Coreea de Sud (conform clipului de mai jos al lui nwradu). De altfel, aceste modele vin echipate și cu un procesor mai puțin performant: Exynos 990 5G, față de variantele vândute în Coreea de Sud și SUA, care sunt echipate cu noul Snapdragon 865+.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult