Samsung „trollează” concurența: sunt necesare două iPhone-uri pentru a emula capabilitățile Galaxy Z Fold5

22.08.2023
Samsung „trollează” concurența: sunt necesare două iPhone-uri pentru a emula capabilitățile Galaxy Z Fold5

Aplicația web Try Galaxy, realizată de către Samsung pentru a demonstra avantajele seriei de smartphone-uri Galaxy către fanii iPhone, a fost actualizată acum pentru a permite demonstrații ale interfeței OneUI 5.1.1 de pe Galaxy Z Fold5. Desigur, un iPhone, cu ecran non-pliabil și pe format 19,5:9 nu va putea afișa interfața aproape pătrată de pe Fold, dar Samsung a găsit o soluție ingenioasă: poți folosi două iPhone-uri pentru a primi o experiență „aproape” completă.

Poți conecta două iPhone-uri pentru a încerca interfața OneUI 5.1.1 de pe Galaxy Z Fold5

Try Galaxy este disponibilă de mult pe iPhone, Samsung încercând deja de câțiva ani să prezinte avantajele OneUI și capabilitățile unui telefon Samsung, direct pe ecranul unui iPhone. Noua versiune este însă cea mai avansată, întrucât implică utilizarea a două iPhone-uri, care pot fi conectate la aplicație simultan, pentru a prelungi interfața de pe unul pe celălalt. În locul „cutei” de pe ecran apare o „dungă” neagră, care reprezintă spațiul dintre cele două telefoane. Totuși, interfața pare să se „plieze” destul de bine și pe formatul de două ecrane, amintind mai degrabă de seria de dispozitive Microsoft Duo.

Fiind doar o simulare de OneUI 5.1.1, nu poți face chiar tot ce este posibil pe un Galaxy Z Fold5 pe ecranele celor două iPhone-uri, dar îți poți face o idee despre modul în care telefonul pliabil permite funcții avansate de multitasking, de exemplu. Poți împărți ecranele în mai multe ferestre și poți trage cu degetul conținut dintr-una în cealaltă, la fel ca pe Fold. De asemenea, poți experimenta interfața „Flex Mode”, care apare atunci când pliezi doar parțial telefonul.

Cu siguranță, demonstrația de tehnologie de la Samsung este impresionantă, însă sunt slabe șanse ca mulți utilizatori să poată să experimenteze această versiune a aplicației web Try Galaxy. Foarte puține persoane au două iPhone-uri personale. Mulți vor trebui probabil să împrumute un telefon de la un prieten pentru a face asta, moment în care mai bine te duci direct într-un magazin de specialitate, unde poți vedea Galaxy Z Fold5 în realitate și poți încerca direct funcțiile sale exclusive, fără alte artificii software.

Puteți accesa Try Galaxy folosind acest link.

sursa: 9to5mac

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult