Seria ZenFone 7, preț în România. ASUS a anunțat cât costă în țara noastră noile sale smartphone-uri

21.09.2020
Seria ZenFone 7, preț în România. ASUS a anunțat cât costă în țara noastră noile sale smartphone-uri

ASUS a anunțat că noile sale smartphone-uri ZenFone 7 și ZonFone 7 Pro sunt disponibile în România. Prețurile recomandate de producător pentru cele două modele sunt de aproximativ 3.500 de lei pentru ZonFone 7 și de 3.900 de lei pentru ZenFone 7 Pro, cu toate taxele incluse.

Noua serie ZenFone 7 atrage atenția prin camera Flip. Aceasta este, în același timp, cameră principală și cameră pentru selfie-uri. Ideea i-a permis companiei să ofere un smartphone fără notch sau ecran găurit, cu display pe aproape toată partea frontală. Camera principală folosește un senzor Sony IMX686 de 64 megapixeli, cu unghi larg. O a doua cameră, ultrawide, are senzor Sony IMX363. Această cameră suportă și fotografierea macro de până la 4 cm, pentru cadre apropiate. A treia cameră, telephoto, oferă zoom optic 3X și până la 12X zoom total.

Citește și: Nu vă lăsați păcăliți. Mai multe camere pe smartphone nu înseamnă automat fotografii mai bune

Pe scurt, ASUS ZenFone 7 rulează Android 10, are display AMOLED cu diagonala de 6,67” (rezoluție de 2.400 x 1.080 pixeli, rată de împrospătare de 90 Hz), chipset Snapdragon 865, 6/8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB (plus slot pentru card micro-SD) și baterie Li-Po de 5.000 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă (30W) și reverse charging.

Modelul ZenFone 7 Pro are caracteristici tehnice identice, dar include un chipset Snapdragon 865+ și capacitate de stocare internă de 256 GB.

Ambele modele dispun de conectivitate 5G, Wi-Fi și Bluetooth 5.0. Atrage atenția faptul că senzorul pentru amprentă este inclus în butonul Power.

Smartphone-urile nu dispun de funcție de încărcare wireless a bateriei, nu au jack audio universal și nici certificare pentru rezistență la praf și apă.

ASUS oferă, în cutiile telefoanelor, două carcase de protecție pentru acestea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult