Toate anunțurile Samsung de la evenimentul Galaxy Unpacked din august 2021

11.08.2021
Toate anunțurile Samsung de la evenimentul Galaxy Unpacked din august 2021

Samsung a anunțat oficial astăzi, 11 august, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, noile sale smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold 3 și Flip 3, alături de prima sa generație de ceasuri echipate cu sistemul de operare Wear OS: Galaxy Watch4. Vorbim despre upgrade-uri în special hardware la nivelul telefoanelor, dar și câteva noi elemente de design, alături de ceasuri semnificativ diferite în materie de software, în special, față de modelele anterioare cu Tizen. Pe lângă toate acestea, Samsung a prezentat și o nouă pereche de căști true wireless: Galaxy Buds2.

Am publicat deja materiale cu fiecare produs în parte, întrucât le-am avut la dispoziție pe toate timp de o oră înaintea lansării oficiale. Chiar dacă timpul a fost scurt, iar produsele vin cu destul de multe noutăți, am reușit să realizăm câteva fotografii și să le butonăm puțin pentru impresii inițiale. Review-uri pentru aceste produse vor veni în următoarele săptămâni, mai aproape de momentul lansării din magazine de la sfârșitul lunii august.

Aflați mai multe despre noile lansări Samsung în articolele de mai jos:

Galaxy Z Fold3 open handheld

Galaxy Z Fold3, anunțat oficial: primul Samsung care ascunde camera în spatele ecranului pliabil

Galaxy Z Flip3 tent

Samsung a prezentat oficial Galaxy Z Flip3, telefonul pliabil realizat pentru a atrage priviri

Galaxy Watch4 series top

Galaxy Watch4 și Watch4 Classic: prima generație de ceasuri cu Wear OS de la Samsung

Galaxy Buds2 side

Galaxy Buds2: căști noi cu ANC și redare de lungă durată de la Samsung

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult