Toate produsele pe care le va lansa Samsung în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din august

11.07.2021
Toate produsele pe care le va lansa Samsung în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din august

Samsung a luat o poziție similară cu cea pe care o are și Apple față de leak-uri în ultima perioadă, amenințând diverși leakeri cunoscuți pentru imaginile publicate cu dispozitivele sale încă nelansate. Printre cei care sunt vizați se află chiar și Evan Blass, unul dintre cei mai cunoscuți „leakeri” de pe internet. Totuși, acesta continuă să publice pe contul său de Twitter clipuri și fotografii cu noile produse ale producătorului sud coreean, dezvăluind acum întreaga selecție de modele care vor fi anunțate oficial pe 11 august, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked.

Se pare că vom avea parte de o serie de dispozitive diversă, de la noile telefoane cu ecrane pliabile, la noul flagship de buget al companiei, continuând cu ceasurile cu Wear OS și, în cele din urmă, o pereche de căști true wireless nouă.

Samsung Galaxy S21 FE

Se pare că Samsung nu va aștepta până în toamnă pentru a dezvălui telefonul său high-end de buget. Recent, detalii aproape complete despre Galaxy S21 FE au fost publicate pe internet în China, iar design-ul nu pare să fie foarte mult schimbat față de Galaxy S21. Există mici diferențe la dimensiunile ecranului, și camerele foto de pe partea din spate, însă, în rest, acesta ar putea fi doar un S21 mai ieftin.

galaxy s21 fe

Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3

Modelele Fold3 și Flip3 de la Samsung au tot apărut în ultima vreme în leak-uri online. Acestea vor beneficia de modificări relativ minore la nivel de design față de modelele anterioare. Se pare că aceste dispozitive vor folosi platforma hardware de la Qualcomm, iar Fold3 ar putea fi primul telefon Samsung cu o cameră foto sub ecran.

Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic

Samsung a anunțat încă de la dezvăluirea Android 12 că va colabora cu Google pentru dezvoltarea sistemului de operare Wear OS, prin combinarea vechiului Wear OS cu sistemul de operare Tizen pentru ceasuri. De asemenea, Samsung a demonstrat interfața One UI pentru ceasuri de curând, în cadrul prezentării de la Mobile World Congress.

Primele ceasuri echipat cu Wear OS care vor fi lansate de către Samsung sunt Watch 4 și Watch 4 Classic, care vor debuta la Galaxy Unpacked. Acestea par să abordeze două tipuri de design: unul cu rotiță mecanică în jurul ecranului (Classic) și unul cu o margine tactilă. Aceste ceasuri continuă practic seriile Watch S și Watch Active cu Tizen.

Galaxy Buds 2

Nu în ultimul Rând, Samsung va lansa în sfârșit o generație „2” a căștilor Galaxy Buds. Acestea vor oferi cam toate capabilitățile pe care le cunoaștem din piața de căști true wireless și, cel mai probabil, vor încerca să intre pe piață la un preț mai mic decât cel al AirPods Pro. Design-ul pare similar cu cel al căștilor Galaxy Buds Pro, lansate odată cu Galaxy S21.

sursa: evleaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult