TP-Link lansează Neffos C7, un nou smartphone cu preţ accesibil

01.03.2018
TP-Link lansează Neffos C7, un nou smartphone cu preţ accesibil

TP-Link a lansat la Mobile World Congress 2018 Neffos C7, un smartphone adresat cumpărătorilor cu buget modest.

Neffos C7 dispune de un ecran IPS cu diagonală 5.5” si procesor octa-core la 1.5GHz (MediaTek MT6750), ajutat cu o cantitate de 2GB memorie RAM. Dispozitivul propus pentru streaming video şi jocuri de Android, chiar dacă specificaţiile mai degrabă modeste nu îl recomandă pentru titluri foarte pretenţioase. Neffos C7 dispune de o cameră frontală cu rezoluţie 8MP, respectiv cameră foto principală de 13MP, asistată cu blitz LED.

Lista dotărilor este completată cu un senzor de amprente instalat pe spatele carcasei, conectivitate 4G, suport dual-SIM, acumulator de 3060 mAh şi slot microSD pentru extinderea memoriei interne, suportând capacităţi de stocare de până la 128GB.

Neffos C7 va fi disponibil în variantele de culoare Cloudy Gray şi Sunrise Gold. Telefonul este livrat cu versiunea Android 7.0, personalizată cu interfaţa Neffos UI 7.0.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult