Un telefon Huawei a salvat viaţa unei femei care a avut un accident. Bateria a rezistat peste 3 zile

10.03.2020
Un telefon Huawei a salvat viaţa unei femei care a avut un accident. Bateria a rezistat peste 3 zile

Beth McDermott din Lancaster, Marea Britanie, a suferit un accident în casă de curând, iar aceasta este convinsă că este acum datorită noului său telefon Huawei. Ne-am obişnuit să auzim despre dispozitive inteligente precum Apple Watch şi brăţări Fitbit care salvează vieţile utilizatorilor, însă în cazul de faţă, telefonul a fost cel care a reuşit să fie dispozitivul salvator, întrucât acesta a rezistat cu baterie încărcată trei zile, cât Beth McDermott a fost inconştientă în casă.

Femeia, în vârstă de 42 de ani a căzut în casă pe scări şi s-a lovit la cap. Aceasta a zăcut pe podea timp de trei zile. Când s-a trezit, într-un final, nu îşi putea mişca picioarele. Acest lucru combinat cu faptul că avea deja o condiţie anterioară care afectează muşchii, făcea mişcarea sa independentă aproape imposibilă. Din fericire, când s-a trezit, a găsit aproape de ea telefonul său nou, un model Huawei Y6.

Telefonul era cumpărat de curând şi a fost ales în special pentru baterie, întrucât a înlocuit un iPhone 6 vechi, care necesita încărcare de patru ori pe zi din cauza degradării bateriei. Spre surprinderea acesteia, Huawei-ul încă avea în jur de 50% baterie, chiar dacă era încărcat în urmă cu trei zile, iar aceasta a putut să sune la ambulanţă. Astfel aceasta a ajuns la spital şi a putut primi ajutorul de care avea nevoie.

„A fost cea mai urata experienţă din viaţa mea. Nu pot să cred că sunt încă în viaţă. N-aş fi aici dacă nu aveam telefonul acela. Nu mă mai aşteptam să funcţioneze deloc, dar încă avea 50% baterie. Nu puteam să cred că poate să reziste atât de mult.”

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult