Un telefon pierdut în mare de un bărbat a fost recuperat, în stare de funcționare, peste câteva săptămâni

01.10.2020
Un telefon pierdut în mare de un bărbat a fost recuperat, în stare de funcționare, peste câteva săptămâni
Foto: Pixabay

Un bărbat a recuperat un telefon pe care l-a pierdut în Marea Nordului în timp ce făcea paddleboarding, în vară. Dispozitivul a fost recuperat pe 31 iulie, de pe plajă, de Emma Gilman, care se plimba în zona respectivă.

Bărbatul a pierdut telefonul în apropiere de Bacton, Anglia, Marea Britanie. Matty Bray a scăpat dispozitivul, un Samsung Galaxy (model nespecificat), în apă pe 18 iulie. Bărbatul a crezut că nu îl va mai recupera niciodată.

Citește și: Un iPhone pierdut într-un râu a fost găsit după opt luni, funcțional

Zilele trecute, însă, Gilman a publicat imagini cu smartphone-ul pe pagina ei de Facebook, în încercarea de a-l găsi pe poprietar.

Smartphone-ul este funcțional, dar femeia nu a putut accesa informații din el deoarece era blocat. Abia recent i-a venit ideea să îl caute pe proprietar prin intermediul Facebook.

Proprietarul a fost găsit cu ajutorul pozelor din telefon

Gilman a publicat pe rețeaua de socializare și câteva imagini găsite pe cardul micro-SD din telefon. După doar 20 de minute, proprietarul a fost găsit.

Bray, care locuiește la doar câțiva kilometri distanță de femeie, a recuperat telefonul. Când s-au întâlnit, bărbatul i-a dus lui Gilman o sticlă de șampanie și un buchet de flori.

Multe dintre telefoanele high-end actuale sunt bine izolate pentru a rezista la apă. Recent, un smartphone iPhone 11 Pro a fost recuperat, în stare de funcționare, din cuva colectoare a unei toalete publice.

Mai mult, o fetiță de 6 ani a „pescuit” un telefon iPhone XR care încă funcționa după ce a petrecut un an sub apă.

Sursa: UPI

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult