Urmărește evenimentul Galaxy Unpacked unde sunt așteptate telefoanele Galaxy S22. LIVE

09.02.2022

Samsung urmează să dea startul evenimentului Galaxy Unpacked dedicat telefoanelor din seria Galaxy S22. Am tot văzut diverse leak-uri despre acestea în ultimele câteva luni și pare că știm mai totul despre hardware-ul și design-ul acestor telefoane. Desigur, ca de obicei, Samsung ar putea să ne mai arate câteva surprize despre care nu știm, cât și noi funcții software pe care încă nu le-a dezvăluit.

Dintre toate cele trei dispozitive, Galaxy S22 Ultra ar putea fi „star-ul” acestui show, fiind primul model Galaxy S care integrează un S-Pen, completând astfel golul în oferta companiei după renunțarea la seria Galaxy Note. Variantele Galaxy S22 sunt, în schimb, ceva mai „tradiționale” pentru gama high-end de la Samsung.

Pe lângă smartphone-uri, sunt așteptate și tabletele Galaxy Tab S8, echipate cu hardware de top. Se zvonește că modelul superior, Tab S8 Ultra, ar putea fi prima tabletă cu ecran de 14″ a companiei, iar imaginile scăpate pe internet sugerează chiar și un „notch” în imensul ecran.

Vom afla toate detaliile despre aceste dispozitive și probabil și câteva informații noi despre datele de lansare, prețurile lor în doar câteva minute, când începe oficial evenimentul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult