Vivo va lansa V15 Pro, un smartphone echipat cu cameră foto de 48MP şi cameră retractabilă de 32MP

05.02.2019
Vivo va lansa V15 Pro, un smartphone echipat cu cameră foto de 48MP şi cameră retractabilă de 32MP

Semnat de brandul chinezesc Vivo, V15 Pro este un smartphone mid-range cu design all-screen şi camere foto cu rezoluţie înaltă.

Chiar dacă nu este primul telefon înzestrat cu o cameră foto de 48MP, V15 Pro plusează cu o cameră de tip pop-up care permite obţinerea poze selfie la rezoluţie 32MP.

Cu accent pe calitatea imaginii , camera foto principală foloseşte un senzor optic din seria Samsung GM1, care permite gruparea pixelilor pentru obţinerea de poze cu rezoluţie 12MP pe timp de noapte. Configuraţia mai include încă doi senzori, cu rezoluţie 8MP şi 5MP, însă nu este clar modul în care cei de la Vivo au gândit folosirea acestora.

La interior, Vivo, V15 Pro găzduieşte o platformă bazată pe chipsetul Snapdragon 675, intrând astfel în competiţie directă cu Xaomi Redmi Note 7 şi Motoroa P40, ambele echipate cu camere foto de 48MP. Configuraţia este ajutată cu 6GB memorie RAM şi până la 128GB spaţiu de stocare intern.

Diagonala şi rezoluţia ecranului decupat după conturul carcasei nu sunt cunoscute. Ştim totuşi că acesta este de tip Super AMOLED şi integrează un senzor de amprente la partea de jos. Poate şi mai important, nu include „breton” sau alt tip de perforaţie la partea de sus.

Vivo V15 Pro va fi dezvăluit oficial în data de 20 februarie şi este aşteptat să aibă un preţ în jurul sumei de 305 euro (varianta cu 6GB/128GB). Deocamdată, nu sunt cunoscute planuri pentru livrarea acestui model şi în pieţele de desfacere europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult