Xiaomi Mi 5S, echipat cu chipsetul Snapdragon 821, ar putea fi dezvăluit săptămâna viitoare

19.09.2016
Xiaomi Mi 5S, echipat cu chipsetul Snapdragon 821, ar putea fi dezvăluit săptămâna viitoare

Xiaomi pregăteşte lansarea unui nou smartphone high-end, toate indiciile arătând către modelul Xiaomi Mi 5S, un produs gândit să concureze în termeni de performanţă cu smartphone-urile care urmează să fie lansate în această toamnă.

Fără a dezvălui exact despre ce produs este vorba, invitaţia face referire la simbolul literei „S” lăsând să se înţeleagă că produsul vizat este Xiaomi Mi5S, primul smartphone din oferta producătorului chinez motorizat de chipsetul Snapdragon 821.

Părând să fie doar un upgrade de performanţă al modelului Mi 5, noul Xiaomi Mi 5S face tranziţia la chipsetul Qualcomm Snapdragon 821, o versiune a lui 820 cu frecvenţe de funcţionare mărite. Telefonul păstrează ecranul Full HD cu diagonală de 5,15” şi vine echipat cu o cantitate de 6 GB memorie RAM, respectiv 256 GB spaţiu de stocare inter. Lista dotărilor este completată  cu o cameră foto de 16 MP şi acumulator de 3.490 mAh.

Pentru detalii complete şi preţurile la vânzare va trebui să aşteptăm însă evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 27 septembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult