VIDEO: Manevrele pe care le face în carlingă un pilot de Boeing 777 pentru a ateriza la Londra, în plină furtună

21.02.2022
VIDEO: Manevrele pe care le face în carlingă un pilot de Boeing 777 pentru a ateriza la Londra, în plină furtună
Foto: captură de ecran

Momentul când un avion Boeing 777 aterizează pe Aeroportul Heathrow din Londra în timpul Furtunii Eunice a fost surprins de o cameră aflată în carlingă. Aeronava a fost filmată și din exterior de către cei de la canalul Big Jet TV de pe YouTube.

La manșa avionului, care aparține Qatar Airlines, se afla căpitanul Khalifa Al-Thani. Zborul a avut loc pe 18 februarie pe ruta Doha – Londra.

În ciuda condițiilor dificile, pilotul și-a păstrat calmul pe tot timpul procedurii, iar aterizarea a fost una destul de lină în condițiile date.

Filmarea a devenit populară pe rețelele de socializare după ce a fost publicată pe canalul de YouTube Big Jet TV. Al-Thani a partajat-o pe contul propriu de Instagram.

Furtuna Eunice, care a afectat nord-vestul Europei, a fost una violentă, iar 13 oameni au murit din cauza acesteia. În Marea Britanie vântul a suflat cu aproape 200 km pe oră în unele zone.

Filmarea cu avionul comercial ne aduce aminte de o înregistrare similară care a devenit virală în 2020. În cazul respectiv un avion militar F-18 Super Hornet a aterizat pe un portavion în plină furtună.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Aterizare spectaculoasă făcută în munți de un avion militar Rafale

Goană după view-uri? YouTuber din SUA, investigat pentru prăbușirea intenționată a propriului avion. VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult