ZTE Axon M, smartphone-ul cu două ecrane, a fost prezentat la MWC [HANDS-ON]

ZTE Axon M a fost unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate anul trecut, deoarece dispune de două ecrane. Compania chineză a expus acest model la MWC 2018, unde am avut ocazia să interacţionăm cu el.

 

Pe scurt, Axon M dispune de două ecrane Full HD cu diagonala de 5,2 inci, chipset Snapdragon 821, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB, cameră de 20 MP (singura disponibilă, care poate fi folosită şi pentru selfie-uri) şi baterie cu autonomie de 3.180 mAh. 

 

Telefonul este unul dintre cele mai groase de pe piaţă, cu 12,1 mm în grosime, în timp ce greutatea atinge 230 de grame.

Vedeţi în clipul ataşat ce impresie ne-a făcut. 

 

Foto: Go4it

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult