Un avocat a rămas fără dreptul de a profesa după ce a filmat deținute cu o tabletă

03.02.2021
Un avocat a rămas fără dreptul de a profesa după ce a filmat deținute cu o tabletă
Foto: PxHere

Un avocat în vârstă de 58 de ani din Florida a rămas fără dreptul de a profesa după ce s-a filmat întreținând relații intime cu mai multe femei, în închisori. Cazul a ajuns recent la Curtea Supremă din statul american.

Bărbatul a plătit femei aflate după gratii pentru a realiza împreună cu ele un film pornografic numit „Fete în închisoare”. Andrew Spark a fost reţinut în 2017 după ce gardienii de la Pinellas County Jail l-au găsit „cu pantalonii în vine” împreună cu o deţinută în vârstă de 28 de ani. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru „filmări” de cel puţin şase ori în perioada iunie – decembrie 2017.

Potrivit anchetatorilor, avocatul le plătea femeilor 30-40 de dolari pentru sesiunea de filmare. Spark înregistra scenele cu ajutorul unei tablete iPad. Se pare că avocatul a făcut acelaşi lucru în mai multe închisori din Florida. „Nu am mai întâlnit niciodată aşa ceva în carieră”, a declarat un gardian.

De obicei dispozitivele electronice nu sunt permise în interiorul închisorilor americane respective, dar avocaţii deţinuţilor au voie să le păstreze în timpul întâlnirilor cu aceştia, iar Andrew Spark a profitat de acest lucru.

Surse: Clickorlando.com, Miami Herald

CITEȘTE ȘI:

Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Bărbat condamnat la închisoare după ce și-a filmat, în secret, soacra

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult