Go4it are un nou design

Go4it are un nou design

După cum aţi observat deja, dacă aţi ajuns pe această pagină, Go4it are începând de azi un nou design. Este modul nostru de a vă mulţumi că sunteţi alături de noi de cinci ani.

Am conceput noul site în jurul articolelor şi al conţinutului multimedia. Am urmărit ca paginile să fie „curate” iar tot ce ţine de conţinut, de la culori, formatul textului si al paragrafelor, la cel al imaginilor, să facă cât se poate de lină parcurgea unui articol.

În acelaşi timp, nu am modificat structura site-ului, pentru ca cititorii noştri fideli să se orienteze la fel de rapid şi să găseasca la fel de repede informaţia dorită.

Am adus în schimb noutăţi punctuale, precum:

  • Label-ul cu tipul materialului de sub titlu – fiecare subiect este etichetat în funcţie de tipul lui: Ştire, Review, Tutorial etc.
  • Acces rapid la cele mai importante subiecte – de oriunde ajungi pe site, poţi vedea sub meniu o listă cu cele mai fierbinţi subiecte ale momentului
  • Galerie foto care face mult mai simpla parcurgerea imaginilor
  • Profilul redactorilor – fiecare redactor Go4it are acum o pagină de profil de unde puteţi afla mai multe despre ei, îi puteţi contact sau vedea ce articole au scris de-a lungul timpului

Go4it este un site complex, motiv pentru care nu putem pretinde că noul design este perfect sau că este complet lipsit de bug-uri. De aceea, vom aprecia orice feedback pe care îl vom primi, eventual sub formă de comentarii în această pagină, şi vom încercă să reparăm cât mai rapid eventualele inconsistenţe.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News