Primul trailer pentru Star Trek: Discovery, noul serial SF de la CBS [VIDEO]

CBS a confirmat săptămâna trecută că noul serial original Star Trek pe care îl va lansa la începutul anului viitor va fi disponibil în toată lumea şi pe Netflix, la scurt timp după transmisia originală la televizor. În cadrul San Diego Comic-Con, compania a mai oferit însă câteva detalii despre noul serial, confirmând că acesta va purta numele „Star Trek: Discovery” şi că acţiunea va avea loc în universul original, creat de Gene Rodenberry.

Noile detalii au fost acompaniate şi de un mic trailer, care dezvăluie nivelul de detaliu al efectelor speciale, cât şi noua navetă spaţială Discovery, pe care va avea loc cea mai mare paret a acţiunii. Având în vedere că nu am mai întâlnit această navetă în alte filme sau seriale Star Trek, iar designul său pare să fie puţin mai învechit decât cel al originalului Enterprise din anii `60, este posibil să avem de a face cu un serial plasat între serialul Star Trek: Enterprise cu Scott Bakula şi originalul Star Trek cu William Shatner.

CBS nu a confirmat însă toate detaliile despre Star Trek: Discovery. Serialul va fi în continuare bazat pe poveşti cu caracter optimist, însă episoadele vor fi mai degrabă inspirate de modul în care noile seriale funcţionează, anumite conflicte fiind rezolvate pe parcursul mai multor episoade. Acest lucru a fost preferat în defavoarea poveştilor singulare din trecut şi datorită noului mod de lansare în format digital pe CBS All Access şi Netflix, care încurajează vizionarea mai multor episoade unul după celălalt.

Star Trek: Discovery va debuta în luna ianuarie, iar filmările vor începe în această toamnă în Toronto.

Citeşte şi Noul serial Star Trek vine şi pe Netflix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult