Cele mai tari unelte și accesorii disponibile săptămâna aceasta la Lidl. Nr. 2 e foarte interesant

19.06.2023
Cele mai tari unelte și accesorii disponibile săptămâna aceasta la Lidl. Nr. 2 e foarte interesant

Lidl are o ofertă bogată de electronice, accesorii și unelte în această săptămână iar noi le-am selectat pe cele mai interesante.

O oglindă cosmetică marca Cien Beauty, care dispune de iluminare LED, poate fi cumpărată începând de luni (19 iunie) la prețul de 100 de lei. Dispozitivul are buton On/Off tactil, iar intensitatea luminii poate fi ajustată. Oglinda poate fi rotită la 360 de grade și oferă trei tipuri de lumină: alb neutru, alb cald și lumină de zi.

Citește și: Ofertă atractivă la Lidl: Scule Parkside, inclusiv Performance, cu reduceri de până la 30%

Totodată, o pară de duș cu LED, marca Livarno Home, este disponibilă, tot începând de luni, la prețul de 60 de lei. Jetul poate fi reglat în trei moduri diferite. Sunt, de asemenea, afișate trei lumini în funcție de temperatura apei (albastru: până la 30 de grade Celsius; verde: 31 – 39 de grade Celsius; roșu: peste 39 de grade Celsius). Temperatura curentă a apei este afișată pe un display.

Lidl
Para de duș care se găsește în magazinele Lidl în această săptămână.

Tot din 19 iunie este disponibil la Lidl un ciocan rotopercutor Parkside cu putere de 1.550 W. Acesta are până la 3.900 de percuții pe minut și mandrină cu prindere rapidă. Mânerul dispozitivului este realizat din material moale, antialunecare. Ciocanul costă 349 de lei.

Totodată, clienții Lidl pot achiziționa o cameră falsă de securitate, marca Livarno Home, la prețul de 70 de lei. Am scris mai pe larg despre acest produs într-un articol dedicat.

Joi intră în oferta lanțului de retail un binoclu Auriol, cu zoom 10x, la prețul de 119 lei.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult