Dedeman: Două dispozitive multimedia utile în vacanțe, disponibile cu preț redus

20.03.2023
Dedeman: Două dispozitive multimedia utile în vacanțe, disponibile cu preț redus
Foto: Pixabay

Dedeman a afișat noi reduceri pe site-ul propriu, iar două produse din categoria audio ne-au atras atenția.

Un pick-up cu funcții multimedia, modelul SAL RRT 12B, este disponibil la prețul de 300 de lei (redus de la 340 de lei). Dispozitivul include două difuzoare cu putere totală de 10 W, are carcasă din lemn și display LCD. Pe lângă ascultarea discurilor de vinil, dispozitivul poate reda muzică prin intermediul conexiunii Bluetooth, de pe un stick USB sau de pe un card de memorie micro-SD, în formate WMA sau MP3. Pick-up-ul include și jack audio de 3.5 mm.

Aparatul oferă inclusiv funcție radio FM, are sistem auto-stop, egalizator cu șase setări și două ieșiri RCA pentru amplificatoare externe sau boxe active. Cablul de alimentare are lungime de 1,6 metri.

Citește și: Luni la Lidl: Scule Parkside cu acumulator, căști true wireless și accesorii pentru telefoane

Tot la Dedeman poate fi achiziționat cu reducere un radio portabil conectat la internet. Modelul SAL INR 3000 poate reda, prin intermediul conexiunii Wi-Fi, mii de posturi de radio digitale din întreaga lume. Aparatul include și tuner analog FM RDS. Pot fi salvate în memorie 99 de posturi.

 

Informațiile sunt afișate pe un ecran LCD. Dispozitivul mai include conexiune Bluetooth, are difuzor cu putere de 2 W și acumulator de 2.000 mAh care oferă o autonomie maximă de 11 ore. În pachet este inclus un cablu de încărcare USB-C cu lungime de 1 metru.

Aparatul costă 289 de lei (redus de la 330 de lei).

Foto: Dedeman.ro

Citește și: Vappeby este o nouă boxă IKEA cu IP68, autonomie mare și preț foarte mic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult