Gadget-uri de îngrijire personală și curățenie la Lidl. Aparat auditiv la un preț accesibil

16.08.2023
Gadget-uri de îngrijire personală și curățenie la Lidl. Aparat auditiv la un preț accesibil

Magazinele Lidl din România vor mai introduce o gamă de produse, disponibilă în cantități limitate, începând de joi, 17 august. Am văzut deja oferta de produse de monitorizare a sănătății, iar acum aruncăm o privire asupra celor de igienă personală. Aceste modele sunt produse de Silvercrest, Vitalmaxx, Vielda, sanitas și Philips.

Oferta începe cu un uscător de păr cu putere de 2200 W la 59,99 lei. Acesta este livrat și cu accesorii pentru direcționarea aerului. Uscătorul este produs de Silvercrest, fiind parte a gamei Personal Care a brand-ului.

De asemenea, Lidl va introduce o pilă electrică pentru înlăturarea pielii întărite de pe călcâie. Acest model pare să fie alimentat de baterie și costă doar 39,99 lei.

Philips va oferi un aparat de tuns la reducere, de la 142 lei la 100 de lei. Acesta are baterie internă reîncărcabilă, vine cu un adaptor de priză pentru încărcare, un cap reglabil pentru lungimea părului și are multiple trepte de viteză pentru lame.

Alte produse interesante de la Lidl ar fi aplificatorul auditiv, util celor cu probleme de auz. Acesta poate amplifica cu 40 db sunetul. Prețul este unul accesibil, de 38 lei. Produsul vine și într-o cutie de transport.

Pentru igiena casei, Lidl va oferi la ofertă două mopuri. Unul cu aburi, electric, cu putere de 1.550W și rezervor de 0,4L, pentru îndepărtarea petelor de pe podea. Acest model costă 299 lei. Există și un model mai ieftin, care nu operează electric, de tip Spray & Clean. Practic este un mop cu recipient de apă, deci nu trebuie să cari și găleata de apă prin casă atunci când speli podelele. Acest model costă 109 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult