La Dedeman și Altex: Televizor smart Hisense cu diagonala de 108 cm, disponibil la cel mai bun preț de până acum

23.05.2023
La Dedeman și Altex: Televizor smart Hisense cu diagonala de 108 cm, disponibil la cel mai bun preț de până acum

Televizorul smart LED Hisense 43A6BG, cu diagonala ecranului de 108 cm, este disponibil în ofertele magazinelor online ale Dedeman și Altex la preț foarte bun.

Modelul costă aproape 1.200 de lei. În ciuda prețului accesibil, televizorul oferă o mulțime de caracteristici interesante. Display-ul oferă rezoluție 4 K (3.840 x 2.160 pixeli), rată de împrospătare de 60 Hz și unghi de vizualizare de 178 de grade.

Hisense 43A6BG include două difuzoare cu putere totală de 14 W (2 x 7 W). Sistemul audio oferă suport pentru tehnologia DTS Virtual:X.

Televizorul are procesor quad-core și rulează sistemul de operare VIDAA U5.0. Platforma oferă acces la toate aplicațiile de streaming video și audio importante, precum: Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube sau YouTube Music.

Telecomanda televizorului permite controlarea acestuia prin comenzi vocale.

Pentru gameri este disponibil mod ALLM, care reduce automat decalajul de intrare atunci când este pornit un joc video. Timpul de răspuns minim oferit este de 16 ms.

La capitolul conectivitate, acest model include, printre altele, slot CI+, trei porturi HDMI și două porturi USB. Conectarea la internet se poate face wireless (în bandă de 2.4 GHz) sau prin cablu.

Puteți vedea mai multe detalii pe paginile dedicate televizorului din magazinele online ale Dedeman și Altex.

Hisense 43A6BG – caracteristicile tehnice complete:

Dedeman

Foto: Hisense

CITEȘTE ȘI:

Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete

Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

Telly, televizorul gratuit, dezvăluit oficial. Include un ecran secundar pentru afișarea de reclame

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult