Produs neobișnuit, dar atractiv, disponibil la Lidl luni. Plus: accesorii utile pentru laptop și telefon

08.06.2023
Produs neobișnuit, dar atractiv, disponibil la Lidl luni. Plus: accesorii utile pentru laptop și telefon

În magazinele Lidl va putea fi găsit, începând de luni, un produs neobișnuit, dar care va fi apreciat de către cei care doresc să se relaxeze în această vară.

Un puf cu LED, marca Livarno Home, va putea fi cumpărat la prețul de 100 de lei. Produsul, gonflabil, are dimensiunile 55 x 33 cm. Atrage atenția la acest produs sistemul de iluminare cu LED-uri de care dispune. Pentru personalizarea acestuia, dispozitivul dispune de telecomandă.

Puful suportă o greutate maximă de 90 de kilograme și beneficiază de rezistență medie la praf și apă (certificare IP44).

Lidl va vinde accesorii utile pentru laptopuri și telefoane

Tot luni vor putea fi găsite în magazinele Lidl trei accesorii utile pentru laptopuri și smartphone-uri.

Lidl

Un suport pentru laptop, tabletă și smartphone, cu dimensiunile 54,5 x 35,5 x 9,5 cm, va fi disponibil la prețul de 119 lei. Dispozitivul, marca Livarno Home, are mousepad integrat, suport pentru antebrațe și mâner pentru transport.

Totodată, un încărcător wireless pentru telefoane, marca Tronic, va fi disponibil la prețul de 55 de lei. Acesta are putere de 10 W și ține smartphone-ul în poziție verticală.

Tot sub marca Tronic va fi disponibilă o baterie externă cu capacitate de 10.000 mAh. Dispozitivul oferă încărcare rapidă (este compatibil cu tehnologia QuickCharge 3.0) și costă 75 de lei.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produs Silvercrest foarte popular vara în oferta Lidl, disponibil din nou acum

Televizor 4K cu ecran uriaș, de 164 cm, disponibil cu preț foarte bun la Auchan

Patru electrocasnice Silvercrest Kitchen Tools elegante, disponibile la Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video