Mai ieftin decât la Flip.ro sau Klap.ro: Auchan are o ofertă de nerefuzat la un iPhone 8 Plus

26.05.2023
Mai ieftin decât la Flip.ro sau Klap.ro: Auchan are o ofertă de nerefuzat la un iPhone 8 Plus

Auchan a publicat, pe site-ul său, o ofertă bună la un smartphone iPhone 8 Plus recondiționat.

Versiunea vândută de companie este cea Gold, cu capacitate de stocare internă de 64 GB. Retailerul cere 800,53 lei pentru acest telefon. Prin comparație, la Flip.ro prețurile la iPhone 8 Plus de 64 GB pornesc (la momentul redactării articolului) de la 1.220 de lei, iar la Klap.ro de la 1.019 lei.

Pe scurt, iPhone 8 Plus (lansat în 2017), are display LCD în format 16:9 cu diagonala de 5,5” (rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli), procesor hexa-core Apple A11 Bionic, 3 GB memorie RAM, baterie de 2.691 mAh și sistem dual-camera (wide cu senzor de 12 MP și telephoto cu senzor de 12 MP). Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 7 MP.

Auchan

Terminalul oferă un grad ridicat de protecție la praf și apă (IP67).

Potrivit Auchan, telefonul arată ca nou:

„Un telefon recondiționat este un telefon care arată ca nou și e prietenos cu mediul înconjurător. 100% funcțional, testat si verificat de specialiști.”

Deși a fost lansat în urmă cu șase ani, telefonul primește încă actualizări software de la Apple, iar versiunea actuală de sistem de operare disponibilă pentru acest model este iOS 16.4.1.

Foto: Auchan, Profimedia Images

Veste bună pentru cei care suferă deja de căldură în casă. Lidl aduce 2 produse utile

Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete

Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult