BenQ dezvăluie seria 500 de videoproiectoare destinate segmentului business

14.07.2017
BenQ dezvăluie seria 500 de videoproiectoare destinate segmentului business

BenQ MS531, MX532, MW533 şi MH534 sunt proiectoare cu tehnologie DLP, proiectate ţinând cont de cerinţele actuale ale unui birou de business modern. Cu design low profile de dimensiuni reduse, noile produse suportă rezoluţii video de la SVGA la Full HD 1080P, în funcţie de model, luminozitate de 3300 ANSI Lumeni, raport de contrast 15.000:1 şi dispun de o lampă cu durată de viaţă de 10.000 ore(modul SmartEco).

Destinate utilizării într-un mediu de businessunde este nevoie de o conectivitate cât mai variată, cele patru modele vin echipate atât cu două porturi VGA, cât şi cu două intrări HDMI, acoperind astfel o plajă foarte largă de dispozitive compatibile.

Din punct de vedere al poziţionării şi setării imaginii, noile modele oferă posibilitatea de reglare a înălţimii şi al aliniamentului orizontal prin intermediul a trei picioare ajustabile, în timp ce reglările finale pe verticală se fac prin intermediul setării de Vertical Keystone. Accesul la funcţii se face cu ajutorul Key Pad-ului, sau telecomanda din dotare.  Instalarea videoproiectorul este asistată de o interfaţă intuitivă cu imagini, accesată prin apăsarea unui buton dedicat (Quick Install) aflat pe telecomandă.

Fanta de acces la lampa videoproiectorului este pozitionată în partea superioară a carcasei, fiind uşor accesibilă indiferent dacă proiectorul este montat pe tavan sau aşezat pe o masă.

Noile videoproiectoare BenQ sunt disponibile prin partenerii BenQ din România la preţuri recomandate începând cu 1529 lei pentru BenQ MS531, 1929 lei pentru MX532, 2049 Lei pentru MW533 şi 2789 lei pentru modelul MH534.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult