Xiaomi Mi Laser Projector, televizor cu proiecţie laser la preţ sub 1500 dolari

30.06.2017
Xiaomi Mi Laser Projector, televizor cu proiecţie laser la preţ sub 1500 dolari

Parte din gama de accesorii Mi gadget, Mi Laser Projector este promovat ca un televizor cu proiecţie laser capabil să ofere o experienţă la nivel de cinema afisând imagini cu diagonală de până la 150”.

Gândit pentru folosirea în rolul de televizor, Mi Laser Projector foloseşte o  sursă de lumină LED cu o durată de viaţă estimată la 25000 ore, sau 34 de ani în condiţiile unei utilizării medii timp de două ore pe zi. Spre deosebire de alte proiectoare cu tehnologie laser existente pe piaţă, Mi Laser Projector oferă o luminozitate maximă de 5000 lumeni, mai mult decât suficient pentru folosirea în spaţii care nu sunt amenajate în mod expres pentru eliminarea surselor de lumină ambiantă.

Opţiunile pentru conectare includ trei intrări HDMI, intrare A/V şi ieşiri pentru sunet de tip analogic şi digitală S/PDIF, pentru conectarea unui sistem audio extern. Nu lipseşte nici funcţionalitatea Smart TV şi conectorul Ethernet pentru acces la internet, respectiv funcţia Media Player pentru redarea filmelor păstrate pe dispozitive de stocare cu interfaţă USB 3.0.

Cu dotări greu de egalat la acest nivel de preţ, Mi Laser Projector din păcate a fost lansat doar pentru piaţa din China, Xiaomi neoferind informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele de desfacere internaţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult