Microsoft Office 2013, gratuit pe viitoarele tablete Windows 8 de mici dimensiuni

05.06.2013
Microsoft Office 2013, gratuit pe viitoarele tablete Windows 8 de mici dimensiuni

La începutul lunii aprilie, Microsoft a anunţat că a modificat lista specificaţiilor necesare pentru certificarea tabletelor Windows 8, permiţând astfel apariţia unor modele mai mici. Primul produs care profită de acesta lucru a apărut deja, însă compania Microsoft a decis să impulsioneze producţia şi vânzarea tabletelor Windows 8 cu dimensiuni mici prin oferte software suplimentare.

În cadrul Computex 2013, Microsoft a dezvăluit că viitoarele tablete Windows 8 cu ecran de 7 sau 8 inchi vor beneficia de o licenţă gratuită pentru suita Microsoft Office Home and Student 2013. Într-un moment în care tabletele de mici dimensiuni par a fi preferatele publicului, compania încearcă astfel să fructifice unul dintre puţinele avantaje pe care le au tabletele Windows 8, adică posibilitatea rulării unei suite de aplicaţii de birou consacrate, care este net superioară produselor echivalente disponibile pe platformele iOS sau Android.

Pachetul software, care conţine aplicaţiile Word, Excel, Powerpoit şi OneNote va fi preinstalat împreună cu sistemul de operare, decizia utilizării sale rămânând la latitudinea producătorului.

Utilizatorii Windows RT, care au beneficiat de la bun început de acest pachet software, nu au fost uitaţi. Pe lângă suita Microsoft Office Home and Student 2013, de care aceştia s-au bucurat de la bun început, aceştia vor primi şi clientul de email Outlook RT, o oferă de care utilizatorii Windows 8 nu se vor putea bucura fără a scoate bani din buzunar.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News