Lenovo va lansa ThinkPad Tablet 2, o tabletă business cu Windows 8

01.08.2012
Lenovo va lansa ThinkPad Tablet 2, o tabletă business cu Windows 8

Producătorul Lenovo nu va fi doar în primul val de integratori care vor oferi tablete Windows RT, ci va veni şi cu o tabletă Windows 8. Denumită ThinkPad Tablet 2, aceasta va fi o tabletă destinată mediului de afaceri, la fel ca şi modul anterior ThinkPad Tablet, o soluţie Android 3.0 cu Tegra 2.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Conform documentelor care au ajuns în posesia celor de la The Verge, Lenovo ThinkPad Tablet 2 va folosi un procesor dual-core Intel Clover Trail şi va oferi o memorie RAM cu o capacitate de 2GB, stocare internă de 64 GB şi un ecran de 10,1″ cu rezoluţie de 1280×768 pixeli.

Ca şi ThinkPad Tablet, şi noua versiune va veni cu o staţie de andocare cu tastatură şi stylus. Restul dotărilor mai includ modem 3G/4G, cititor de amprente şi modul NFC.

Staţie de andocare şi stylus

Conform aceloraşi documente, Lenovo intenţionează să promoveze tableta ca o alternativă puternică pentru iPad dar numai în mediul business, subliniind o serie de avantaje pe care companie le consideră importante.

Document de marketing Lenovo

În acest moment nu există detalii despre preţ sau data de lansare a produsului, fiind probabilă o prezentare concomitent cu lansarea sistemului de operare Windows 8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News