20 de milioane de terminale Samsung Galaxy S III vândute

06.09.2012
20 de milioane de terminale Samsung Galaxy S III vândute

Samsung trece printr-o perioadă neplăcută, după pierderea procesului din Statele Unite împotriva celor de la Apple, poveste care s-a soldat cu o notă de plată deosebit de piperată, terminalele sale fiind vizate de rivalul său şi pentru eventuale blocări ale importurilor şi comercializării.

Între timp însă, sud-coreeni se pot felicita pentru realizarea unui terminal apreciat de public. Compania a anunţat că modelul Galaxy S III a atins cifra de 20 de milioane de unităţi vândute în 100 de zile, un record pentru Samsung şi o dublare a cifrelor anunţate acum o lună şi jumătate.

Acest succes îl depăşeşte vizibil pe cel al vârfului de gamă anterior, Galaxy S II, care a avut nevoie de 10 luni pentru a atinge această cifră, şi a modelului original Galaxy S, care a avut nevoie de 17 luni.

Compania a dezvăluit şi cifrele de vânzare la nivelul fiecărei pieţe majore. Europenii par a aprecia cel mai mult acest terminal, Galaxy S III vânzându-se aici în 6 milioane de exemplare. Piaţa europeană este urmată de Asia, cu 4,5 milioane de unităţi, America de Nord, cu 4 milioane de unităţi, şi Coreea de Sud, cu 2,5 milioane de unităţi.

20.000.000 de terminale Samsung Galaxy S III vândute

Urmărește Go4IT.ro pe Google News