Ce dotări în plus aduce iPhone 5S

Ce dotări în plus aduce iPhone 5S

iPhone 5S, noul telefon Apple a cărui lansare se apropie, stârneşte deja multă agitaţie în rândul fanilor dornici să afle cât mai multe detalii. Ultimele indicii par să fie dezvăluite chiar de unul dintre elementele carcasei, mai exact panoul frontal pe care sunt montate componentele noului iPhone.

iPhone 5S - un aranjament schimbat pentru repertoriul de senzori prezenţi deasupra ecranului

Pozele obţinute într-una din fabricile Foxconn din China arată, pe lângă angajaţi care dorm în timpul programului, bancuri de lucru pline cu acest element important din structura carcasei. Dacă se dovedeşte a fi real, cadrul metalic relevă un aranjament schimbat pentru repertoriul de senzori prezenţi deasupra ecranului. În timp ce locaţia camerei foto rămâne practic neschimbată, detaliile arată folosirea unui conector de tip panglică modificat.

Decupajul pentru ecran executat în rama metalică este identic celui folosit pentru modelul actual, fapt ce infirmă zvonurile care anunţau lansarea unui telefon iPhone 5S cu ecran mai mare.

Fiind vorba de un element intern al carcasei, componenta surprinsă în imagini nu poate da şi alte indicii referitoare la opţiunile de culoare pentru carcasa lui iPhone 5S.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult