Galaxy F – Samsung va lansa o nouă gamă premium de telefoane

Galaxy F - Samsung va lansa o nouă gamă premium de telefoane

Dacă vrei un smartphone de top de la Samsung, ai de ales între Galaxy S4 şi Note 3. Nu sunt mulţi producători care îţi oferă două sau trei dispozitive cu specificaţii atât de înalte. Samsung consideră însă că ele nu sunt suficiente. Intră în scenă noua serie de telefoane Galaxy F. Cu o carcasă metalică, dispozitivul ar trebui să fie înnoit în fiecare an începând din 2014. Pentru ca utilizatorii să înţeleagă că aceste modele sunt din altă clasă, ele vor avea un preţ mai mare decât al viitorului Samsung Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy S4 şi Note 3 nu vor mai fi topuri de gamă

Producătorul nu a stabilit încă dimensiunile ecranului. Ele vor fi destul de importante, în condiţiile în care pe piaţă va fi disponibil câte un singur model în fiecare an. Dacă mă întrebaţi pe mine, o diagonală între 4.5” şi 5” ar fi foarte potrivită. Ceva mă face să cred că Samsung se gândeşte la ceva mai mult (5”-5.5”). Cât despre carcasă, nu poţi să construieşti un telefon premium şi să-l îmbraci în plastic. Vei fi luat peste picior. Va fi interesant de văzut dacă şi Galaxy S5 va primi o carcasă de aluminiu, odată cu modelul Galaxy F.

Terminalul de top va primi un chipset Exynos octa-core şi o cameră foto de 16 MP cu stabilizare optică. De ce o rezoluţie atât de mare? Pentru că potenţialii clienţi se uită la cifre, iar 13 MP sau mai puţin nu se potriveşte cu ideea de model premium. Prea puţini înţeleg importanţa unui senzor cu pixeli cât mai mari. Sperăm ca până la sfârşitul anului să află mai multe detalii despre viitorul Samsung Galaxy F.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News