Galaxy Note10 Lite apare în arhiva cu rezultate Geekbench, echipat cu chipsetul Exynos 9810

28.11.2019
Galaxy Note10 Lite apare în arhiva cu rezultate Geekbench, echipat cu chipsetul Exynos 9810

Completând oferta Samsung de telefoane ”Lite”, Galaxy Note10 Lite şi Galaxy S10 Lite sunt alternativele puse la dispoziţie fanilor care nu dispun de bugetul necesar achiziţionării unui model Samsung din gama premium.

Zvonită de ceva timp, versiunea „Lite” a modelului Galaxy Note 10 ar putea să vadă lumina zilei cât de curând, un prototip cu semnalmentele acestuia apărând în arhiva cu rezultate Geekbench. Cu nume de cod SM-N770F, presupusul model Galaxy Note10 Lite vine echipat cu chipsetul Exynos 9810, folosit anterior cu seriile Galaxy Note 9 şi Galaxy S9.

Dacă preţul de lansare este unul „corect”, folosirea unei platforme hardware de acum un an nu ar trebui să fie o problemă. Ajutat cu 6GB memorie RAM, noul smartphone promite un nivel de performanţă competitiv, iar chip-ul realizat folosind procesul de fabricaţie pe 10nm nu pune probleme din punct de vedere al consumului bateriei.

În timp ce includerea în familia Galaxy Note este practic confirmată de formula SM-N9xxx aleasă pentru etichetarea numelui de model, din care litera F pare să induce un dispozitiv single-SIM adresat pieţelor internaţionale, restul specificaţiilor rămân un mister. Deocamdată, singura dotare confirmată cu oarecare certitudine este prezenţa accesoriului S Pen, menţionat în documentaţia trimisă autorităţii americane de certificare a echipamentelor de comunicaţii wireless (FCC).

Având în vedere stadiul avansat de pregătire a actualizărilor la Android 10 pentru familia de telefoane Galaxy, putem presupune că modelul Note10 Lite va fi livrat direct cu versiunea finală de firmware, respectiv interfaţa One UI 2.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult