Honor V10, noul flagship de buget „înrudit” cu Mate 10, surprins într-o primă imagine neoficială

Honor V10, noul flagship de buget „înrudit” cu Mate 10, surprins într-o primă imagine neoficială

Aşteptat să fie dezvăluit în data de 28 noiembrie în cadrul unui eveniment organizat la Beijing, Honor V10 apare într-o primă imagine de prezentare, surprinzând ecranul „Full View” de 5.99” încadrat de o carcasă cu ramă foarte îngustă.

Potrivit dezvăluirilor de până acum, nou flagship din gama Honor împrumută majoritatea caracteristicilor lui Mate 10. Astfel, ecranul de 5.99” preia rezoluţia „Full HD+” (2160×1080 pixel) şi rata de aspect 18:9. Similarităţile cu Huawei Mate 10 nu se opresc aici, Honor V10 adăpostind acelaşi chipset high-end Kirin 970, ajutat cu 6GB memorie RAM. În funcţie de buget, cumpărătorii vor avea de ales între 64GB sau 128GB memorie internă.

Probabil, noul smartphone va fi livrat cu versiunea Android 8.0 Oreo personalizată cu interfaţa EMUI, disponibilă în versiune 8.0 sau 6.0.

Lista dotărilor este completată cu sistem dual camera (16MP + 20MP) şi o cameră frontală de 13MP.

Preţui lui Honor V10 în magazinele asiatice ar urma să fie apropiat sumei de 450 dolari.

Un al doilea eveniment de lansare, găzduit în data de 5 decembrie la Londra, este dedicat versiunii internaţionale a lui Honor V10. Din păcate, preţul oficial, cu siguranţă mai mare după aplicarea taxelor de import, nu a fost dezvăluit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult