HTC 10: imagini noi cu spatele metalic al telefonului

28.03.2016
HTC 10: imagini noi cu spatele metalic al telefonului

Deşi HTC 10 este la două săptămâni distanţă de lansare, atmosfera în online este de parcă telefonul este deja disponibil de multă vreme. Acest sentiment se datorează faptului că am văzut deja designul exterior al telefonului, cât şi lista completă de caracteristici tehnice. Singura supriză pe care HTC o mai are de arătat este noul Sense UI, care încă nu a scăpat în nicio imagine. Noile fotografii cu carcasa lui HTC 10 nu prezintă doar designul exterior, ci şi pe cel interior, în două versiuni de culoare.

Se pare că designul final va integra într-adevăr o ramă lucioasă pe partea din spate, care pare să fie realizată prin şlefuirea metalului de jur împrejur. Camera foto încadrată într-un obiectiv circular este puţin ieşită în relief, iar alături de aceasta pot fi observate blitz-ul dual-tone şi un senzor laser pentru focalizare. În partea de jos se poate observa un port USB Type-C şi o grilă pentru difuzor, alături de microfonul pentru apeluri. Latura din dreapta găzduieşte butoanele power şi volum, cât şi locaşul pentru cartela SIM, în timp ce laterala stângă include un alt locaş, probabil pentru carduri microSD. În partea de sus se regăseşte jack-ul pentru căşti, poziţionat central, asemeni altor fotografii scăpate pe internet cu telefonul.

La interior nu e mare lucru de văzut, întrucât este vorba despre o carcasă goală, cu locaşuri pentru diversele componente pe care le va integra telefonul. Ce atrage atenţia este plasticul albastru din partea de sus a dispozitivului, probabil folosit pentru comunicare wireless, care acoperă partea de sus a carcasei, cât şi muchia superioară a dispozitivului.

 

 

HTC 10 urmează să fie anunţat în mod oficial pe 12 aprilie. Deja se aud zvonuri despre o variantă „Lite” a dispozitivului, însă nu este clar dacă acest model va fi dezvăluit în cadrul aceluiaşi eveniment, sau dacă va fi păstrat pentru mai târziu. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult