În ce dimensiuni de ecran ar putea fi livrată seria iPhone 2020

02.04.2019
În ce dimensiuni de ecran ar putea fi livrată seria iPhone 2020

Chiar dacă şefii Apple nu au vrut să recunoască asta de la bun început, gama iPhone merge către dimensiuni de ecran din ce în ce mai mari, la fel ca restul industriei smartphone.

Din această perspectivă, anul 2020 merge într-o direcţie pe care fostul sef Apple, Steve Jobs, ar fi considerat-o de neconceput, compania urmând să lanseze modele iPhone cu ecran de aproape 7 inch.

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, Apple pregăteşte pentru anul viitor nu mai puţin de trei modele iPhone, cu ecran de 5.42, 6.06 şi 6.67 inch. Cel mai mic dintre cele trei va înlocui modelul iPhone 8 cu ecran de 4,7 inch, cel de 6,06 inch va înlocui modelul iPhone XS cu ecran de 5,8 inch, iar modelul de 6,67 inch va fi înlocuitor pentru modelul iPhone XS Max de 6,5 inch. Dacă zvourile se confirmă, noile modele iPhone vor fi cu siguranţă cele mai mari de până acum.

Din puţinele informaţii disponibile, aflăm că toate modelele iPhone nou lansate vor fi bazate pe ecrane OLED, modelul iPhone XR are de anul acesta fiind ultimul echipat cu ecran LCD. Vestea nu e deloc rea, o versiune iPhone XR cu ecran OLED putând îmbunătăţii semnificativ autonomia bateriei.

Dincolo de partea de hardware, următoarea serie iPhone ar putea aduce progrese semnificative si la partea de design, primele zvonuri despre iPhone 11 anunţând modificări importante în privinţa designului exterior. Totuşi, nu ar fi prima dată când Apple neglijează seria iPhone XR, păsdtrând majoritatea inovaţiilor pentru gama premium.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult