iPhone 8 Hands On: cum se prezintă noul smartphone Apple în utilizare [VIDEO]

iPhone 8 a fost analizat din toate punctele de vedere în review-ul nostru, însă pentru cei care doresc să vadă dispozitivul în mişcare, avem şi un hands on video cu telefonul. Prezentăm în clipul de faţă atât designul exterior, realizat acum din aluminiu şi sticlă, cât şi schimbările la nivel de interfaţă din iOS 11, sau noile funcţii software pe care noul sistem de operare le oferă. Am reuşit chiar să facem şi o scurtă comparaţie cu un iPhone 6 Plus, care în ciuda vârstei pare să se ţină bine în urma noului său „frate”.

Desigur, puterea în plus de procesare este evidentă în special atunci când sunt accesate aplicaţii mai complexe, precum jocurile video, iPhone 8 pornindu-le de două ori mai repede decât modelul mai vechi. Nu în ultimul rând, camera foto este cu mult mai avansată, oferind imagini de calitate în orice condiţii.

Chiar dacă spuneam în clipul de mai sus că vom ataşa imaginile şi filmările realizate pe loc, vă invităm mai degrabă să citiţi review-ul complet, unde găsiţi atât mostre cu fotografii pe timp de zi şi pe timp de noapte, cât şi filmări în rezoluţia 4K la 60 de cadre pe secundă.

iPhone 8 este disponibil în România începând de astăzi, 29 septembrie, în toate magazinele de specialitate, cât şi la operatori la preţuri care pornesc de aproximativ 3.749 de lei (modelul 8 standard cu 64 GB stocare).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult