Motorola Defy Plus: Android-ul subacvatic

Motorola Defy Plus: Android-ul subacvatic

La aproximativ un an de la apariţia lui Defy, Motorola a anunţat un nou smartphone proiectat să reziste în condiţii meteo nefavorabile, dar şi în mediul subacvaticMotorola Defy Plus (Defy+). Despre plusul din denumire putem spune că se potriveşte la fix după ce, chiar la începutul acestei săptămâni, Google a achiziţionat divizia de dispozitive mobile a Motorola.

Revenind la smartphone-ul Defy+, acesta nu impresionează pe partea de hardware, cu toate acestea are o configuraţie ce-l propulsează printre telefoanele performante: CPU la 1 GHz (single core), 512 MB RAM, ecran capacitiv de 3.7 inch cu 480 x 854 pixeli rezoluţie, Gorilla Glass, cameră de 5 MP cu autofocus, HSDPA, Wi-Fi 802.11n + hotspot şi GPS. Acumulatorul are o capacitate de 1700 mAh.

Motorola Defy Plus

Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread.

Certificarea IP67 garantează funcţionarea telefonului scufundat în apă de maximum 1 metru şi timp de până la 30 de minute, precum şi rezistenţa la pătrunderile de praf.

Motorola Defy Plus este programat să apară la rafturi începând din septembrie, mai întâi în Germania, apoi şi pe restul pieţelor din Europa şi America. Preţul se estimează a fi în jurul a 269 de Euro, la care se adaugă TVA-ul şi adaosul comercial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News