OnePlus 4 ar putea fi echipat cu Snapdragon 830, 8 GB RAM şi un sistem dual-camera

15.11.2016
OnePlus 4 ar putea fi echipat cu Snapdragon 830, 8 GB RAM şi un sistem dual-camera

Astăzi vom afla detalii complete despre noul OnePlus T/3T, însă deja există informaţii neconfirmate despre următorul smartphone, pe care compania l-ar putea lansa în cursul anului 2017. Acesta ar putea fi un model cu hardware-ul la zi, care să concureze cu noile flagship-uri care urmează să apară pe piaţă în primăvara anului viitor (LG G6, Samsung Galaxy S8, etc.). Dacă aceste zvonuri vor fi confirmate, este posibil ca OnePlus 4 să fie o reinventare completă a seriei, cu o construcţie nouă şi un nou sistem dual-camera.

Informaţiile vin de pe Weibo, cea mai mare reţea de socializare din china, unde multe dintre smartphone-urile chinezeşti apar înainte de lansarea sau anunţul oficial. Imaginea publicată pe contul @Kjuma este realizată după descrierile celor care au văzut dispozitivul şi prezintă spatele unui smartphone cu o fomă apropiată de cea a modelelor deja lansate, cu un sistem dual-camera pe centru, cu obiectivele dispuse pe verticală. Între acestea pare să fie poziţionat un flash dual-tone şi două microfoane pentru captarea sunetului stereo.

La capitolul specificaţii tehnice, OnePlus 4 ar putea fi echipat cu Snapdragon 830, noul flagship de la Qualcomm, 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare. De asemenea, sursa informaţiilor susţine că acest model ar putea fi livrat şi într-o variantă superioară, cu 8 GB RAM şi Snapdragon 835, o variantă mai puternică a chipset-ului de generaţie nouă. Nu în ultimul rând, display-ul ar putea primi o reducere în dimensiuni, de la 5,5” la 5,3”, în timp ce rezoluţia ar putea creşte de la 1080p la 1440p (QHD).

La capitolul caracteristici speciale, OnePlus 4 ar putea fi livrat cu o carcasă din sticlă, lucru care sugerează integrarea unei tehnologii de încărcare wireless prin inducţie. Nu în ultimul rând, sistemul dual camera ar putea fi folosit pentru realitate augmentată, un concept nu foarte diferit de ceea ce face Lenovo cu modelul Phab 2 Pro.

Desigur, va mai dura mult timp până când OnePlus va începe să vorbească în mod oficial despre flagship-ul său pentru anul 2017, iar aceste detalii ar putea fi modificate pe parcursul dezvoltării lui OnePlus 4.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult