OnePlus 5T ar putea fi lansat în curând cu display edge-to-edge curbat

10.10.2017
OnePlus 5T ar putea fi lansat în curând cu display edge-to-edge curbat

OnePlus 5 este la fel de performant precum dispozitivele cele mai scumpe de pe piaţă, însă în termeni de design, acesta a rămas puţin în urmă. Se pare însă că startup-ul chinez plănuieşte să lanseze o variantă îmbunătăţită a acestuia, sub forma modelului OnePlus 5T, cu hardware similar, însă cu un ecran adus la standardele pieţei, cu panou edge-to-edge şi format 18:9.

Noul OnePlus 5T ar fi un upgrade incremental, asemeni modelului 3T de anul trecut, care va păstra platforma hardware a lui OnePlus 5, schimbând însă radical filosofia de design. Noul dispozitiv ar putea fi echipat în continuare cu Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM şi probabil un acumulator puţin mai mare. Desigur, cea mai mare schimbare ar fi ecranul, care ar trece de la un panou AMOLED Full HD la unul AMOLED Full HD+ cu diagonală de 6″ şi rezoluţie nativă de 2.160 x 1.080 pixeli.

Singura imagine „scăpată” pe internet sugerează că noul telefon OnePlus împrumută multe dintre sensibilităţile de design pe care Samsung le-a folosit pe Galaxy S8. Aceeaşi imagine seamănă izbitor de mult cu OPPO F5, un smartphone pe care nu l-am văzut într-o manieră oficială, în timp ce legăturile dintre cele două companii sugerează că acestea ar putea fi realizate pe aceeaşi platformă.,

Un ultim aspect al acestui leak ar putea sugera că este vorba despre o confuzie, întrucât imaginea care descrie OnePlus 5T include pe ecran o imagine cu sistemul de operare proprietar OPPO, nu OxygenOS de la OnePlus.

Oricare ar fi situaţia, telefonul OnePlus 5T ar trebui teoretic să fie dezvăluit în toamna acestui an. Având în vedere că suntem deja aproape de jumătatea lunii octombrie, vom vedea dacă zvonurile se adeveresc sau nu în doar câteva săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult