Philips S309, un nou smartphone ieftin pentru piaţa din România

Philips S309, un nou smartphone ieftin pentru piaţa din România

Gama S de la Philips este completată cu un nou model accesibil. Philips S309 este oferit în variante dual SIM/single SIM, echipat cu sistem Android 4.4 şi adresat celor care îşi doresc un telefon practic şi nu prea costisitor.

“S309 este un model entry level în două versiuni, dual SIM/single SIM, şi vine cu un design atractiv, ergonomic şi compact”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Dimensiunile şi interfaţa intuitivă fac ca noul smartphone să fie ideal pentru cei care îşi doresc un telefon practic, uşor de folosit şi care nu face rabat de la funcţii multiple.”

Philips S309

Philips S309 dispune de procesor dual-core de 1 GHz şi un ecran de 4˝ cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, conectivitate WI-FI, Bluetooth şi receptor GPS/ A-GPS. Configuraţia telefonului este completată cu 4GB memorie internă şi 1GB memorie RAM, respectiv slot MicroSD acceptând card-uri de memorie de până la 32GB.

Dispozitivul beneficiază de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci când sunt rulate aplicaţii grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Folosind acestei optimizări, Philips S309 obţine o autonomie crescută cu până la 30%. Telefonul dispune de un acumulator Li-Ion de 1.600 mAh, care promite până la 9,5 ore de convorbire sau 20 zile de funcţionare în standby.

Philips S309 este echipat cu o cameră foto de 5MP, cu autofocus şi blitz LED. De asemenea, telefonul dispune şi de o cameră frontală de 0,3 MP, utilă pentru apeluri video şi poze selfie.

Telefonul va fi disponibil în oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar va putea fi cumpărat şi de la retaileri specializaţi, printre care se numară eMag, Flanco, Altex etc. Philips S309 este oferit în carcasă de culoare neagră la un preţ de vânzare recomandat de 319 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult