Primele imagini cu Galaxy S11 de la Samsung. Cum ar putea arăta următorul flagship sud coreean

04.10.2019
Primele imagini cu Galaxy S11 de la Samsung. Cum ar putea arăta următorul flagship sud coreean

Samsung Galaxy S10 este deja pe piaţă de jumătate de an, iar modelul Note 10 a fost lansat în urmă cu două luni, deci deja încep să apară informaţii despre următoarea generaţie de dispozitive mobile de la Samsung. Zvonurile spun că producătorul sud coreean ar putea renunţa la numele Galaxy S şi Galaxy Note, realizând o nouă serie care să ofere toate capabilităţile celor două „familii” de produse, însă momentan vom numi generaţia următoare Galaxy S11, păstrând tradiţia. Luând în calcul informaţiile neoficiale deja disponibile despre următorul telefon de top Samsung, cei de la Phone Arena au realizat modele 3D care descriu posibilul design al acestuia.

Având în vedere ce a făcut Samsung în trecut în evoluţia design-ului seriei Galaxy S, aceste imagini nu par a fi foarte departe de ceea ce ar putea lansa compania în primăvara lui 2020, mai ales când luăm în calcul informaţiile deja disponibile despre acest model.

Întrucât pentru Galaxy Note10, Samsung a renunţat la display-ul perforat în colţul din dreapta-sus, este plauzibilă utilizarea unei camere frontale poziţionată central, într-un orificiu mai mic. Chiar dacă Samsung lucrează deja la dezvoltarea display-urilor cu cameră integrată fără decupaj, această tehnologie se zvoneşte că nu va fi gata pentru generaţia Galaxy S11. Astfel, un display similar cu cel de pe Note10, dar cu colţuri mai rotunjite ar putea fi folosit. De asemenea, rama neagră de sus şi de pe laterale, ar putea fi şi mai mult micşorată.

Pe partea din spate, Galaxy S11 ar putea folosi un sistem cu trei camere din nou, alături de câţiva senzori în plus. Samsung a dezvoltat un senzor de 108 megapixeli, pe care Xiaomi îl va folosi pentru prima dată în dezvoltarea modelului Mi MIX Alpha, iar Galaxy S11 ar putea să fie cel de-al doilea telefon de tip flagship care îl va integra. Mulţi spun că ar fi cazul pentru o schimbare la acest capitol, senzorul de pe Galaxy S10 şi Note10 fiind acelaşi cu cel pe care compania l-a folosit încă de la generaţia S7. Alături de acesta, Samsung va continua să folosească o cameră ultra-wide, cât şi un nou senzor foto cu zoom optic 5x in format periscopic, similar cu cel de pe Huawei P30 Pro.

Nu în ultimul rând, Samsung ar putea integra inclusiv pe modelul standard de Galaxy S11 un senzor de adâncime, similar cu cel de pe Galaxy Note10+ şi Galaxy S10 5G, cât şi un nou senzor complet nou numit Spectometru, care foloseşte infraroşu pentru a scana obiectele din jur şi pentru a le dezvălui proprietăţile. Astfel, S11 ar putea recunoaşte obiecte şi feluri de mâncare, analizând compoziţia lor  pentru a oferi informaţii precum valoarea energetică, sau materialele din care sunt realizate.

Galerie foto

Imaginile cu modelele 3D de Galaxy S11 sunt foarte bine realizate, însă trebuie să ţinem minte că nu sunt imagini oficiale şi nici nu sunt realizate pe baza unor planuri „scăpate” pe internet din laboratoarele Samsung. Totuşi, vom fi foarte miraţi dacă design-ul final nu va fi destul de similar cu ceea ce putem vedea în aceste fotografii.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult