Samsung SDI va furniza baterii pentru Galaxy S8

06.01.2017
Samsung SDI va furniza baterii pentru Galaxy S8

Samsung va publica în curând un raport detaliat cu problemele care au făcut ca sute de unităţi Galaxy Note7 să ia foc sau să explodeze. Potrivit unor surse, nu bateriile produse de divizia Samsung SDI au fost cele care au cauzat neplecutele incidente. 

Astfel, producătorul de baterii al conglomeratului din Coreea de Sud va continua să furnizeze aceste componente pentru Galaxy S8.

Acumulatori produşi de către Samsung SDI pot fi găsiţi în majoritatea telefoanelor din noua serie de smartphone-uri Galaxy A, care tocmai a fost prezentată oficial.

În ciuda problemelor avute în 2016, Samsung Electronics a încheiat anul în forţă. Pentru ultimul trimestru al anului trecut, gigantul a anunţat că se aşteaptă la un profit operaţional de 7,8 miliarde de dolari, cu 50% mai mare decât cel consemnat în perioada similară din 2015.

Potrivit unor surse, compania ar fi stabilit ca producţia iniţială de smartphone-uri Galaxy S8 să fie de 10 milioane de unităţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult