Sony Ericsson XPERIA X2 – adevărat sau fals?

Sony Ericsson XPERIA X2 – adevărat sau fals?

Sony Ericsson XPERIA X2?Umblă vorba pe Internet cum că unul dintre directorii de marketing ai companiei japonez-suedeze a dat pe Twitter prima fotografie cu ceea ce ni se sugerează a fi Sony Ericsson XPERIA X2 (nume de cod „Vulcan”), urmaşul mult trâmbiţatului XPERIA X1. Deşi fotografia are o rezoluţie foarte mică (de calitate ce să mai spunem), voci importante din presa online (Engadget, Unwired View) afirmă că sunt şanse considerabile ca să avem de a face cu produsul real, nu cu un fake.

Era de aşteptat ca gama XPERIA să se solidifice cu noi modele, însă parcă e prea devreme, mai ales prin prisma evenimentelor din trecut, legate de X1. Dacă Sony Ericsson mizează pe aceeaşi platformă (Windows Mobile 6.1), atunci lucurile s-ar mişca mult mai repede, dar să nu uităm de promisiunea cum că X1 va fi primul şi ultimul dispozitiv cu respectivul sistem de operare (poate a fost spusă la supărare).

Pe de altă parte, vă informăm că şi mai probabil ar fi ca următorul XPERIA să beneficieze de platforma Android. Legat de o dată estimativă de apariţie, momentan nu are rost să dăm cu presupusul. Aşteptăm mesaje mai concrete.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News