Specificaţiile Xiaomi Redmi Note 4X, confirmate cu o captură de ecran

28.12.2016
Specificaţiile Xiaomi Redmi Note 4X, confirmate cu o captură de ecran

Popularul phablet Xiaomi Redmi Note 4 va fi disponibil la începutul noului an şi într-o versiune îmbunătăţită, a cărei existenţă este confirmată deja cu o primă imagine surprinzând pagina About Phone afişată e pe ecranul dispozitivului aflat în stare de funcţionare.

Xiaomi Redmi Note 4X se diferenţiază de predecesorul Redmi Note 4 prin prezenţa unei cantităţi de 4GB memorie RAM şi folosirea chipsetului Snapdragon 653, un model cu performanţe de nivel mediu livrat de Qualcomm.

Smartphone-ul echipat cu 64 GB memorie internă şi versiunea Android 6.01 pare să folosească un design cu ramă îngustă şi un scut de protecţie pentru ecran având marginile uşor curbate.

Din păcate pentru informaţii complete va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare din partea producătorului Xiaomi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult