Xiaomi Mi Mix 2S ar putea fi primul smartphone motorizat de chipsetul Snapdragon 845

Autor: Aurelian Mihai 30.01.2018
Xiaomi Mi Mix 2S ar putea fi primul smartphone motorizat de chipsetul Snapdragon 845

Snapdragon 845, cel mai puternic chipset din oferta Qualcomm, este aşteptat să facă parte din arsenalul principalelor modele smartphone de la gama high-end, inclusiv Galaxy S9.

Lansat de câteva luni, Xiaomi Mi Mix 2 ar urma să primească un upgrade foarte generos la partea de hardware, care îi va permite să-şi păstreze relevanţa chiar şi după debutul noii oferte smartphone pentru anul 2018. Probabil, cu schimbări minorela partea de design, Mi Mix 2S va îndulci aşteptarea pentru adevăratul succesor, Xiaomi Mi Mix 3.

Rămâne de văzut dacă Xiaomi va „fura” startul lansând Mi Mix 2S înaintea rivalului Galaxy S9, sud-coreenii plănuind propriul eveniment de lansare chiar în deschiderea expoziţiei MWC de anul acesta.

Nu trebuie uitat nici „obiceiul” celor de la Samsung de a monopoliza producţia de chipseturi Qualcomm în săptămânile de dinaintea lansării unui nou vârf de gamă, lăsând producătorilor rivali puţine opţiuni pentru a concura la gama high-end.

Optând pentru o versiune îmbunătăţită a originalului Mi Mix 2, Xiaomi pare că a asigurat lansarea timpurie pe piaţă, însă rămâne de văzut dacă stocurile pregătite vor putea ţine pasul cu cererea venită din uriaşele pieţe de desfacere asiatice.

 

Tags: