Apple Watch 2 ar putea funcţiona separat de un iPhone

26.04.2016
Apple Watch 2 ar putea funcţiona separat de un iPhone

A trecut un an de la lansarea lui Apple Watch, iar compania încă nu a oferit detalii despre o nouă generaţie. Au tot apărut zvonuri despre capabilităţile următorului smartwatch Apple în ultima vreme, cele mai recente sugerând o schimbare aproape completă a abordării acestei platforme. Se pare că toate criticile generaţiei iniţiale au fost luate în considerare, Apple Watch 2 încercând să le adreseze pe toate într-un fel sau altul. Cel puţin asta afirmă noile zvonuri disponibile.

Conform The Wall Street journal, noul Apple Watch va putea funcţiona independent de un iPhone. Se pare că acesta va veni cu un modul 4G, care va permite conectarea la internet chiar şi fără WiFi. De asemenea, acesta va putea prelua apeluri de voce obişnuite. Aceste informaţii vin în completarea zvonurilor mai vechi, care sugerează o carcasă mai subţire şi durată de utilizare mai mare la o singură încărcare, lucruri care se cam contrazic în condiţiile în care bateriile nu au evoluat prea mult de la un an la altul.

De asemenea, Apple se pare că le impune dezvoltatorilor de aplicaţii să realizeze software care funcţionează fără o aplicaţie de smartphone, lucru care sugerează din nou că noul Watch va fi independent. Alte informaţii privind designul, puterea hardware sau noi capabilităţi nu au fost încă dezvăluite. Sunt slabe şanse să vedem ceva în mod oficial din partea Apple înainte de una dintre conferinţele de presă din toamnă, unde sunt anunţate de obicei noi modele de iPhone şi iPad.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult