HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

25.11.2015
HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

Parte din gama de produse HyperX Savage, noul stick HyperX Savage USB Flash funcţionează inclusiv cu interfaţa USB 3.1 Gen. 1 (USB 3.0) şi promite viteze de transfer excepţional de rapide, de până la 350MB/s – viteză de citire, respectiv 250MB/s la scrierea de fişiere.

Accesoriul este disponibil la capacităţile de stocare de 64GB, 128GB şi 256GB, compatibil cu cele mai noi desktop-uri, notebook-uri şi console de jocuri, precum PS4 şi Xbox One. Ideal pentru utilizatorii care îşi doresc să aloce cât mai puţin timp transferului de fişiere, HyperX Savage permite stocarea rapidă de fişiere cu dimensiuni mari, precum filme, muzică şi fotografii hi-res. Stick-ul dispune de un design îndrăzneţ, cu o carcasă neagră elegantă şi logo-ul HyperX roşu metalizat.

HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

„Acesta este cea mai rapidă unitate USB Flash din portofoliul nostru, având în acelaşi timp performanţele înalte şi un design excelent, atribute care o recomandă ca soluţia ideală pentru PC-uri şi console”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Stick-urile USB Flash HyperX Savage sunt oferite cu o garanţie pe 5 ani şi acces la suport tehnic.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult