WhatsApp va putea reda apelurile video în modul Picture-in-Picture

20.07.2017
WhatsApp va putea reda apelurile video în modul Picture-in-Picture

Ultima versiune beta a clientului WhatsApp pentru dispozitive cu sistem Android pare să fie înzestrată cu suport pentru preluarea apelurilor video într-o fereastră care poate fi mutată cu uşurinţă oriunde pe suprafaţa ecranului.

Activată automat pe dispozitivele care rulează versiunea Android O Developer Preview, funcţionalitatea Picture-in-Picture permite mutarea apelului video aflat în desfăşurare într-o fereastră mai mică, lăsând disponibilă interfaţa aplicaţiei pentru a conversa şi cu alte persoane din lista de contacte.

Însă suportul multi-tasking ar putea merge mai departe de atât, apelul video preluat continuând şi în timp ce folosim alte aplicaţii instalate pe telefonul mobil, spre exemplu pentru a căuta o locaţie folosind Google Maps sau citi mejalele recepţionate în contul email.

Momentan, testarea funcţiei PiP este făcută cu un grup restrâns de utilizatori şi nu este clar când ar putea fi inclusă aceasta în versiunea oficială a aplicaţiei WhatsApp.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult