Cum să le oferi un moment de neuitat părinţilor aflaţi la bătrâneţe

Cum să le oferi un moment de neuitat părinţilor aflaţi la bătrâneţe

Un bărbat a observat că în pozele şi înregistrările video de la nunta din 1953 a părinţilor lui, Joe şi Beverly Smith, apărea mereu un obiect. Este vorba de un automobil Plymouth Convertible din 1948, pe care mirii şi l-au cumpărat pentru a marca momentul. Apoi, tatăl bărbatului a plecat în Războiului din Coreea şi au fost nevoiţi să vândă maşina, din cauza dificultăţilor financiare. Tptuşi, Joe şi Beverly nu au uitat niciodată maşina dragă şi ocazional vorbeau despre ea. 

 

Fiul celor doi, Joel, a aflat povestea şi nu a mai avut linişte până când nu a găsit un model identic. Uşor de zis, greu de făcut, deoarece maşina respectivă nu este populară printre colecţionari. După o perioadă în care a fost la un pas să abandoneze căutarea, Joel a găsit un Plymouth Convertible pe Craigslist, cu scurt timp înainte ca părinţii lui să aniverseze 60 de ani de căsătorie.

Vedeţi reacţia bătrânilor la surpriza făcută de Joel în clipul de mai jos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult