O utilizatoare de YouTube a găsit o modalitate inedită pentru a ajunge la 1 milion de abonaţi

Goana după popularitate pe internet naşte tot felul de situaţii neprevăzute. Lena Nersesian, o tânără utilizatoare de YouTube, a anunţat că va publica un sex tape cu ea dacă reuşeşte să ajungă la 1 milion de abonaţi pe YouTube.

 

În acest moment canalul Lena the Plug are peste 122.000 de abonaţi. Clipul în care Lena a făcut anunţul, „$EXTAPE AT 1 MILL”, s-a viralizat şi a ajuns la aproape 900.000 de vizualizări. Mulţi dintre fanii adevăraţi ai tinerei au rugat-o să se gândească de două ori înainte de a face asta. „Eşti o fată frumoasă şi isteaţă. Cred că poţi face mai mulţi abonaţi şi altfel”, a scris cineva.  

 

 

Tânăra spune că a primit mai multe oferte pentru a juca în filme pentru adulţi, dar le-a refuzat, deoarece nu este interesată de aşa ceva. În cazul în care va ajunge la 1 milion de abonaţi, va face un sex tape „de amatori” împreună cu un alt utilizator de YouTube. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult