(P) GENIDIA – Un nou concept de scaune ergonomice pentru birou

09.11.2015
(P) GENIDIA - Un nou concept de scaune ergonomice pentru birou

Genidia este un concept nou de scaun ergonomic, lansarea oficială în România fiind făcută în acest an la târgul de mobilă din Bucureşţi, BIFE 2015.  Cu un design elegant, o balanţă perfectă între formă şi funcţie, Genidia oferă confort superior şi flexibilitate, suport ergonomic şi reglaje ce permit ajustarea scaunului pentru orice persoană.

Este primul scaun ergonomic echipat cu senzor de presiune în şezut şi care ne avertizează dacă adoptăm o poziţie incorectă. Deci, am putea spune faptul că acest scaun ergonomic a fost proiectat pentru a avea grijă de sănătatea noastră. Şi asta nu este tot, Genidia este scaunul care dispune de cele mai noi inovaţii şi tehnologii, revoluţionare, unice pentru aceasta gamă de produse.

Iată câteva dintre caracteristicile pricipale de care dispune scaunul Genidia, şi care ar trebui să vă convingă în alegerea dumneavoastră.

  • Tehnologia fagure 3D Matrix ce permite o distribuţie echilibrată a greutăţii, aceasta fiind absorbită în mod uniform.
  • Îmbrăcat într-un mesh rezistent, cadrul scaunului urmăreşte linii elegante.
  • Tetieră reglabilă pe plan orizontal şi pe plan vertical, foarte utilă pentru momentele de relaxare.
  • Spătarul este reglabil sus-jos în 4 poziţii, prevăzut cu suport lombar reglabil în mod independent.
  • Braţe cu suprafaţa moale reglabile 4D . Se pot ajusta în înălţime, lăţime, adâncime şi rotativ.
  • Mecanism tip sincron cu antişoc ce poate fi acţionat printr-o singură manetă, intuitiv şi facil de folosit. Permite reglaje fine ale spătarului şi a sezutului.
  • Şezut reglabil în adâncime 5 poziţii şi unghi în 4 poziţii.
  • Sistem de avertizare interactiv. Atenţionează utilizatorul în cazul în care poziţia acestuia nu este una corectă.
  • Role gumate special concepute pentru rularea pe toate tipurile de suprafeţe.

Scaunele ergonomice se adresează în mod special persoanelor care petrec un timp îndelungat la birou. Este cunoscut faptul că sănătatea are de suferit în timp dacă stăm foarte mult aşezaţi, mai ales dacă scaunul folosit este unul nepotrivit. Pot apărea afecţiuni ale coloanei vertebrale sau dureri în zona lombară. Soluţia pentru pentru ameliorarea ori prevenirea afecţiunilor de spate este în mod cert achiziţionarea unui scaun ergonomic care să dispună de cât mai multe reglaje.

Genidia sau Ergohuman se numără printre scaunele de top comercializate în România prin intermediul site-ului specializat www.ergohuman.ro. Un scaun ergonomic bun este o investiţie în sănătate, şi implicit la performanţă în orice activitate care necesită folosinţa intensivă a scaunelelor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult