Deezer oferă acces gratuit nelimitat pe telefoane mobile sau tablete

Deezer oferă acces gratuit nelimitat pe telefoane mobile sau tablete

Lansat în 2007, serviciul online de muzică Deezer a devenit treptat din ce în ce mai popular deoarece acoperă multe din ţările unde rivalii mai celebri precum Spotify, Rdio sau Pandora nu sunt prezenţi în mod oficial. Lăudându-se cu un catalog de 30 de milioane de piese şi  30.000 de canale radio, serviciul a atins nu demult cifra de 12 milioane de utilizatori şi încearcă acum să-şi lărgească şi mai mult cota de piaţă prin anunţarea gratuităţii pentru serviciile de streaming pe telefoane mobile şi tablete.

O facilitate rezervată până acum doar pentru conturile Premium+, opţiunea de streaming a canalelor de radio pe telefoane mobile şi tablete este acum gratuită pentru toate tipurile de conturi, inclusiv pentru cel gratuit (Discovery). Îmbucurător este faptul că această nouă facilitate nu are limite de timp, aceasta putând fi folosită după bunul plac. În trecut, compania a încercat să atragă utilizatorii prin oferirea gratuită a accesului Web sau oferirea unui abonament Premium+ în ofertele unor operatori.

Odată cu gratuitatea redării pe terminalele mobile, Deezer a anunţat că utilizatorii aplicaţiilor pentru terminalele mobile beneficiază şi de FLOW, canalul de radio personalizat în funcţie de melodiile deja ascultate, şi Playlist Radio, un serviciu de recomandări muzicale care oferă sugestii similare pieselor aflate în listele de redare ale ascultătorului.

Serviciul Deezer este disponibil pe terminalele Android, iOS, Windows Phone şi BlackBerry.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News